BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 13, 2009

TAK PAYAHLA!!!!


Kau kalau stkt nk miskol2 aku je baik xyah....

gi blk kg tnm jagung la!!!
aku pelik btol ngan prangai laki zmn skang....

tp aku llg pelik ngan mamat sorg ni...

tibe2 je diam....

cm chipsmore je kau ni....
lntk la kau...

7 comments:

Bonbon Chaud said...

luahan perasaan nmpk,nnt masa paper IS aku datang tegur ko,time tu ko tahulah aku sape?ko kan kesayangan A.Thahir...

arang_67 said...

hoii..add aku oii..

Bonbon Chaud said...

Finaz...jgn marahkan aku tau...maafkan saya...and i will stop comment on you kalau you tak suka...

Daa...

hazieANDyusra said...

weh. apa kono ni jang?

Kraxpelax said...
This comment has been removed by a blog administrator.
arang_67 said...

weh bonchod ni sape ea..
kerek semacam jer..kalo nak blogger tu elok2 la..cam siot jer..member ko kan?..
jgn lupe follow ea ngan vote kat blog aku..kat situ..

nadia raha said...

cik pinass..jangan marah2..
lelaki zaman sekarang kan kdekut..
sebab tu tau miskol aje. :p