BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 9, 2009

mlm tadi...

Malam td slps test 2 information system, aku lalu lepak di blk mmbr ku iaitu fira...
lalu aku dan murni berpuitis tentang kami...
best jgak bersajak ni sbnrnya...
walaupun mak aku cikgu BM, tp aku pn xtaw nape aku x bape nk terer BM..
huhuhu..

sbnrnye...
kdg2 aku rse diri ini kosong...
tiada siapa yang suka kan ku...
tiada siapa yg mengerti ttg diriku...
tiada siapa yg memandangku...

4 comments:

nadia raha said...

kadang kadang bila kita terlalu mencari kesempurnaan, kita lupa sesuatu.
yang kita punya kesempurnaan yang tiada pada orang lain.
jadi, jangan cari.
:)

hazieANDyusra said...

meh la tulis sajak nya di sini.
mau lihat.

Bonbon Chaud said...

wow...puitis juga syifanis kita nie, walaupun ade slh drpd segi grammar tapi still menyentuh juga perasaan kecil ku nie...b4 forget gudluck 4 your final...daa...

Izuan said...

Wah.. cik Syafinas dah ade blog sekarang yer.. tak bagitau pun...