BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 13, 2010

meratapi

tajok entry nk sedih....tipu je...hahah

tibe2 teringat zaman2 tak matang(sekarang matang ke??!!) mase aku ade boyfriend...
tipu la kalau ckp aku tak rindu mase2 tu....
rindu lahhhhh

-sape yg tak suke dimanje dan digedikkan btol tak???
lelaki pon cmtu gak....(lelaki jgn tak ngaku eh...debik kang!) ;p
bukak2 mata je bukannye parents yg kite msg atau kol, of course la balak kite kan...
pastu weekend je msti nk jumpe....tak pon bkn kate weekend je, ari2 pon kalau bleh nk jumpe(ni utk yg duduk dkt je eh... :))

-kalau tak kte pggl die syg, die pggl kite syg....(hahaha!! jiwang seh!!! ni bkn aku taw...org lain... ;p)

-kalau kite merajok ade org pujuk, tp kalau die marajok, lantaklah die....hihi

-selain dr family, msti kite akan dpt hadiah dr yg tersyg...

-ade tmpt mengadu

*tapiiiiiiiiiiiii, nape rase utk ade bf tu dah hilang?? aku ni mmg suke utk tukar2 org yg aku minat, tp utk bukakan pintu ati seseorg mmg susah....

p/s: seriously aku mmg suka flirt...tgk laki ni, oh handsomenye....tp, biarlah lps ni terus kawin, kalau bleh berkenalan mse lps nikah,,,,manisnye rasenye......taknak main2 dah....buang mase n duit...sape nk join aku???





2 comments:

eiyla nurailiz said...

inas dah nak kwin sgt ke????

Asyraf Abdul Rahim said...

haha. aku pun nak join gak ah!