BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 22, 2010

hari malang

nak taw tak??

kalau taknak pon kena tau gak...sape suro bace.... :p

hari ini adalah hari malang aku @ bad day aku....

1) pagi2 lg da dpt taw yg single bunga2 biru Wh aku hilang kena rembat ngan org...uwaaaa!!! walaupon singlet tu aku beli murah(sbb ade sale), aku tetap syg gile.....

2) pegi blk kaca penat2 sbb nk amik kunci tuk klas, tgk2 da ada org amik...fuh....sabo jela....

3) sampai2 bilik td, aku lapo gile lalu aku buat la maggie goreng....tgh2 nk bukak perencah die tu, terus minyak die terpercik atas cadar aku....itu aku admit la salah aku...sape suro buat atas katil kan...aku sabo lagi....aku pon lap....

4)pastu td kwn aku ckp "pegawai" kolej mawar ni stop dpn bilik aku...nk saman aku la tu....da la mase tu tgh gantung bj kt cermin...tp cm tak nmpk sgt sbb aku gantung kt cermin paling bwh....

5) bile aku bau bj yg aku sidai dlm bilik ni, bau busuk gile....aku pon serba salah dan confuse....da tak taw da mane nak gantung....gantung kt penyidai yg disediakan pon bau, gantung dlm bilik pon bau....bleh tak aku gantung kat kepala pegawai2 mawar tu???loghat btol........

2 comments:

nadya raha said...

haha kenapa serabut sangat ni finass??
hehe

kucingberlari said...

hahaha...aku pon tak taw weh....pale ni cm tak btol sgt....